Unikke slips fra BalderClothes

Du har fundet den rette skjorte. Du har pudset skoene og fundet jakkesættet frem fra gemmerne bagerst i skabet. Du ser hamrende godt ud, men der mangler lige dét, der kan sætte prikken over i’et. Slipset. Det er altid et fantastisk syn, når en mand i jakkesæt bærer et unikt og professionelt slips. Dette signalerer høj status, og ønsker du ligeledes at opnå dette, så skal du bestemt kigge nærmere på de unikke slips fra BalderClothes.

Dansk design i verdensklasse

Et slips er ikke bare et slips, og der er ingen grænser for, hvor mange forskellige afarter af slips, der findes på markedet. Nogle er kedelige, andre er slet og ret komiske. Fælles for mange af dem er dog, at de er designet i Østen, og masseproduceret på kæmpe store fabrikker. Dette resulterer er ofte i, at producenten er ligeglade med kvaliteten. Dette er så langt fra slipsene fra BalderClothes, som det kan komme. Alle slips hos BalderClothes er dansk designede og håndlavede, hvilket sikrer, at du får et slips i verdensklasse!

Kvaliteten af slipsene er en klasse over alle andre slips, og designet er tidløst, men ikke ligeså kedeligt, som mange slips hurtigt kan blive. Der er i den grad blevet tænkt nyt og anderledes indenfor de grænser, som det danske design sætter. Minimalistisk og simpelt, men ALDRIG kedeligt. Du får med andre ord et slips, der skiller sig ud fra mængden, og som gør dig i stand til at fremstå professionel.

Høj kvalitet til en fantastisk pris

Langt de fleste mænd er ikke tilbøjelige til at betale i dyre domme for et slips, som de måske ikke skal bruge til dagligt. Dette ligger i manges natur, hvilket ofte resulterer i, at man køber et af de masseproducerede slips. Dette resulterer bare i, at det er slips der ikke lever op til den standard, man ofte forsøger at sætte. Også på dette punkt adskiller slipsene fra BalderClothes sig fra mængden. Som beskrevet ovenfor får du et slips af meget høj kvalitet, men til forskel fra andre lignende slips, så skal du ikke betale en formue for den gode kvalitet.

Pris og kvalitet behøver ikke nødvendigvis at hænge sammen. Netop derfor er der stort set ikke nogen undskyldning for ikke at købe et håndlavet slips fra BalderClothes. Du kan komme til at ligne en million for relativt få penge. Der er ingen tvivl om, at du får svært ved at finde et bedre og mere unikt slips hos nogle andre forhandlere. Står du derfor og mangler et slips, der kan løfte dit outfit til nye højder, så behøver du ikke lede længere. Det bliver ikke bedre end et verdensklasse, dansk designet, håndlavet og helt unikt slips fra BalderClothes!

Find dit næste slips her:

Unikke slips fra Balder

Se alle slips