Stribede slips

 

Sæt prikken over i´et med et stribet slips

At bære et slips er uden tvivl super elegant. Når du tilfører et slips til dit outfit forfiner du det så meget, at selv en meget simpel skjorte kan bruges til fine fester. Et stribet slips er i den situation også det, der kan give lidt kulør til din look. Et slips har ingen anden funktion end blot at forfine dit udtryk. Men det er et slips også perfekt til. Det er umuligt ikke at se elegant, maskulin og autoritetstro ud når et slips er en del af dit outfit.

Brug det stribede slips til hverdag og fest

Du kan naturligvis forfine dit outfit og bruge slipset til de fine fester. Til en sådan leglighed kan det være hensigtsmæssigt at bruge en slipsenål. Den har den eneste praktiske funktion, nemlig at holde slipset på plads. Men ud over den praktiske funktion er det også en smykkelignende genstand, der kan forfine dit look yderligere.
Fravælg, eller vælg en mindre fin slipsenål, hvis du ønsker at bruge slipset til hverdag. Du fremstår seriøs og ambitiøs når du bærer slipset, så hvorfor ikke gøre det hver eneste dag.

Fremstå kontrolleret, maskulin og tillidsfuld på kontoret. Igennem dit outfit udstråler du din personlighed. Vælg at udstråle at du har styr på tingene ved at bærer et slips, når du drager afsted til kontoret.

Gode råd til brugen af slips

Vær ikke bange for at slipset vil fjerne fokus fra resten af dit tøj. Nej slipset har nemlig ofte den modsatte effekt. Hvis du sørger for at kordinere farverne, så de enten matcher eller passer sammen med resten af outfittet, så er du sikker på at, det vil fremhæve hinanden på den bedste måde. Lad os komme med et eksempel. Sørg for, at farverne i slipset passer rigtig godt til farven på din skjorte. Her kan du, hvis du vil være på den sikre side, vælge en hvid skjorte. Den passer jo som bekendt til det meste. Vælg derefter et slips sig en lommeklud i enten samme farve, altså matchende. Eller vælg, at lommekluden og slipset blot skal passe sammen, ved at lade nogle af farverne fra slipset gå igen i lommekluden. På den måde vil de tre items, skjorten, slipset og lommekluden fremhæve hinanden på en rigtig god måde.

Sådan skal dit slips sidde

Der er mange uskrevne regler for hvordan slipset skal sidde. Slipse Moden har skiftet en del. I nogle århundrede har slipset skulle bindes meget kort, for at man fremstod moderne. Og i andre århundrede har slipset som item mest af alt ligner et tørklæde, der blot var bundet lidt fikst.
I dag er der ingen tvivl. Slipset skal bindes i en sådan længde, at slipsets spids er indenfor bæltets bredde. Det vil sige, er slipsets slips over bælte kanten, så er slipset bundet for kort. Modsat gælder det samme. Befinder slipsets spids sige under den nederste kant på dit bælte, når du står rank og oprejst, så er slipset bundet for langt.