Slipsenåle

En slipsenål, også kaldet en slipseholder er en fantastisk lille detalje, som giver det sidste touch på mandens jakkesæt eller generelt når slipset er en del af outfittet. Med en slipsenål føler du dig velklædt til enhver lejlighed, og der findes slipsenåle til enhver smag. Hos Balderclothes finder du billige slipsenåle, også med gravering, der fuldender der elegante look.

129,00 DKK
129,00 DKK

Du kan købe slipsenåle i mange varianter, og vi har her forsøgt at samle nogle af vores favoritter, hvilket betyder at du både kan få nåle i guld og sølv. Når du bestiller din slipseholder hos Balderclothes, så går vi strakt i gang med at pakke den, og du vil få den tilsendt hurtigst muligt – vi ser frem til at pakke din nye slipsenål.

Slipsenåle – En fed accessorie!

Hos BalderClothes har vi et udvalg af billige slipsenåle, som vi synes, enhver mand bør have i garderoben. Ikke nok med at en slipsenål er praktisk, så er den også et lækkert lille tilbehør, som kan sætte et fint og personligt præg på dit look. Vi synes sagtens, at en slipsenål kan bruges til et fint arrangement som fx et bryllup, eller en mere hverdagsagtig ting som en almindelig dag på kontoret. Her afhænger det helt af, hvordan resten af ens outfit ser ud.

Slipsenåle til enhver lejlighed

Hvad end du skal til fest, eller du bare skal tilbringe dagen på kontoret, så har vi en lækker slipsenål til dig! Vores slipsenåle er lavet i stål, og fås i farverne guld og sølv, så der er noget til enhver smag. Materialet gør, at de er super lette og derfor ikke føles tunge, eller som om de tynger ned i dit slips. Med en slipsenål sikrer du dig, at slipset bliver på sin plads hele dagen og ikke ender i uheldige ting ved middagsbordet, som fx suppen. De er enkle i designet og har blot en fin gravering, der gør, at de skiller sig lidt ud fra en almindelig slipsenål med en helt glat overflade.

Placeringen af slipsenålen

Nu tænker du nok, at det er ligegyldigt, hvor på slipset du placerer slipsenålen, men det er det faktisk ikke helt. Hvis den sættes for højt på slipset ser det dumt ud og sættes den for lavt, får slipsenålen ikke den opmærksomhed, den fortjener. Vi anbefaler derfor, at du sætter slipsenålen i nogenlunde samme højde som lommekluden. Herved opnår den mest effekt rent praktisk set, samtidig med at den sidder pænt på slipset.

En Slipsenål, den ultimative accessoires. Det er en elegant smykkelignende genstand, der oprindeligt set også tjener et vigtigt praktisk formål. Det er flot elegant, uden at miste sin maskuline udstråling. Slipsenåle fås i mange forskellige varianter. Her på BalderClothes, har vi både modeller i guld og sølv. De er alle sammen udstyret med unikke detaljer, der får dig til at skille dig ud uanset om du befinder dig på kontoret eller til en fest. Oplev en slipsenål i klassisk stil, men med detaljer, der med garanti, ikke ser kedelige ud, på et ellers neutralt jakkesæt. Vi har slipsenåle med en lille glimtende sten, der giver slipsenålen, og dit look, en eksklusiv karakter. Vi har enkle slipsenåle, med færre detaljer. Det kunne f.eks. være vekslen mellem mat og blankt sølv. Derudover har vi de lidt mere unikke detaljerede slipsenåle, med eksempelvis riflede kanter, eller bølgede kanter. Sådanne slipsenåle er opbygget af mere end et delellement, der giver dybde i nålens ydre. Forkæl dig selv, eller en du holder af, med en slipsenål. Det kan få ethvert outfit helt op på hollywoodniveau.

 

Slipsenålens praktiske formål

Slipsenålens fornemmeste opgave er at holde slipset på plads. Det er derfor, at en slipsenål også går under navnet en slipseholder. Den sørger i al sin enkelthed for, at slipset bliver, hvor det skal, og ikke flagre, hvis du bøger dig forover. Den holder slipset på plads, så du ikke risikerer at dyppe slipset ned i maden. Derudover kan du let, i en hurtig vending, komme til at svinge slipset ud til siden. Det er du også ude over, når du bærer en slipsenål. Så behøver du ikke selv kigge ned at dig selv, for at kontrollerer om slipset følger knappelinjen på skjorten.
Med en slipsenål holder du dit looks symmetriske udtryk hele aftenen. Og du skal ikke tænke på om du kommer til at dyppe slipset ned i desserten.

 

Slipsenål – information om materiale

På BalderClothes har vi slipsenåle i guld- og sølv look. De er fremstillet i materialet rustfri stål. Det er et materiale, der har mange fordele. Det er et let materiale. Det bevirker til, at du ikke vil opleve at blive tynget fra brystet, hvor slipsenålen sidder. Skjortens facon, vil altså heller ikke påvirkes at brugen af slipsenål.
Derudover er materialet nikkeltestet, så allergikere uden problemer kan benytte slipsenålenene. Nikkel er jo, som de fleste nok ved, ikke sundt for nogle mennesker. Derfor er det også en af de ting, der er særligt vægt på, ved fremstillingen af netop vores slipsenåle.

 

Slipsenålens placering

Når du tager din slipsenål på, er placeringen ikke helt uvæsentlig. Der er nemlig mange, der har en markant holdning til netop dette. Det er vigtigere end man tror, at følge de uskrevne regler indenfor placering af slipseholdere, heriblandt slipsenålen. Slipsenålen skal sidde umiddelbart lige ud for lommen på jakken, eller eventuelt skjorten. Det vil sige at slipsenålen tilnærmelsesvis flugter med lommekluden, hvis man bærer sådan en. Det siges også, at slipsenålens placering er korrekt, hvis den sidder imellem tredje og fjerde skjorteknap.
Længden på din slipsenål er, fuldstændig ligesom placering, heller ikke uvæsentlig. Nej en slipsenål skal ikke være længere tre fjerdedele af slipsets bredde. Det er kun andre former for slipseholdere, f.eks. en slipsekæde, der må gå hele vejen på tværs af slipset. Men modsat på slipsenålen heller ikke være for kort. En slipsenål, skal være over 2,5 centimeter lang.

Slipsenål – den perfekte gave

Er du på udkig efter en gave, af en eller anden slags, så er en slipsenål ikke et tosset valg. Uanset om du skal til fødselsdag, konfirmation, eller har brug for den perfekte julegave, så vælg en slipsenål fra BalderClothes. Selv til Valentins gave, kan vi anbefale dig at forkæle din udkårne med en slipsenål. Det er en gave man kan beholde hele livet, og han vil tænke på dig, hver gang han bruger den. Han vil tage den på de dage, der betyder allermest for ham, nemlig familiens mærkedage, eller andre vigtige dage i hans liv. Det er en gave, han helt sikkert vil blive glad for, mange gange, da det er en tidsløs accessoires, han kan tage på igen og igen.