Slipsenålens placering – sådan gør du

Slipsenålens placering – En slipsenål har mange forskellige egenskaber. Først og fremmest holder den naturligvis slipset fast. Men herudover kan den også være med til at pifte hvilket som helst outfit op og dermed fuldende dit outfit. Endelig skal det også nævnes, at denne lille og fikse nål naturligvis også hjælper til med at sikre, at slipset sidder præcist, som det skal. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvor på slipset du vælger at placere denne nål. Så hører du til den store gruppe af mænd, der er af den mening, at placeringen af slipsenålen er fuldstændig ligegyldig. Så bør du læse med her. Her hos BladerClothes finder du desuden et spændende udvalg af slipsenåle til yderst fordelagtige priser, som vil kunne fuldende dit look.

Placer slipsenøglen i samme højde som lommekluden

Placeringen af slipsenålen er langtfra ligegyldig. Eftersom det ser utroligt dumt ud, hvis den sættes for højt. Og sætter du den for lavt, vil man til gengæld ikke kunne se den. Det ville da være ærgerligt, eftersom det som sagt er denne fikse detalje, der fuldender ethvert outfit. En god huskeregel er derfor, at du sørger for at placere nålen i cirka samme højde som din lommeklud. På den måde sikrer du nemlig, at den kommer til at sidde rigtig godt på selve slipset, samtidig med at den er nem at se.

Find den gyldne mellemvej

Man kan også vælge at tænke, at den bør sidde mellem den 3. og 4. knap i skjorten, hvis du tæller fra toppen og ned. Det er altså en gylden mellemvej, man skal ramme. Herudover bør man huske på, at et slips altid bør være placeret lige et par centimeter over buksekanten. Se dig omkring her hos BalderClothes og find et stort udvalg af moderne slipsenåle, som uden tvivl vil kunne tilføje det allersidste touch på dit jakkesæt.