Strømper

Hos BalderClothes synes vi ikke kun, at et outfit er udgjort at jakkesæt og slips, men selvfølgelig også et par strømper i lækre farver!

Undertøj

Strømper 5-pak

89,00 DKK

Passion for strømper

Hos BalderClothes er vi vilde med farver, originalitet og kvalitet. Derfor skal strømperne selvfølgelig også være i farver og oveni købet i den bedste kvalitet, der fås. Et outfit udgøres ikke kun af skjorter og bukser, et par strømper i flotte farver er med til at pifte ethvert outfit op. Så hvis du drømmer om et gennemført look, så gå på udkig i vores udvalg af farverige strømper, der supplerer dit outfit på en personlig og sjov måde.

Farverigt design

Alle vores strømper er designet i flotte farvekombinationer, der sætter et farverigt præg på ethvert outfit. Strømperne er for det meste gemt væk under bukserne og nede i skoene, og derfor tænker mange mænd ofte, at farven er da ligegyldig. Men her er vi uenige! Hos BalderClothes synes vi, at et par flotte strømper er en lige så vigtig del af ens look, som slipset er. Derfor har vi også valgt, at designe dem i moderigtige farver, der giver lidt liv til jakkesættet. De kan også sagtens bruges til et par lækre jeans, hvis man har lyst til at sætte lidt ekstra kulør på sit outfit til hverdag. De har alle en ensfarvet bund, så det kun er skaftet, der er mønstret – det giver et lækkert og gennemgående udtryk.

Strømper i fantastisk kvalitet

Alle vores strømper er lavet af en blanding af 75% Bomuld, 20% Nylon, 5% Elastan, som gør, at de er super lækre at have på! Det gør desuden, at strømperne bliver utroligt holdbare og slidstærke, og de vil derfor kunne bruges i lang tid. Stoffet er lækkert og blødt at have på, så de ikke generer i skoene.

5-pak strømper – så der altid er noget at vælge imellem!

Vi er vild med farverige strømper, og derfor har vi også valgt, at alle kan købes i en 5-pak, så du hele tiden har et stort udvalg at vælge imellem. Det betyder faktisk også, at du næsten har nok til en hel uge – i hvert fald til ugens første fem dage. Så behøver du aldrig bekymre dig om at mangle et par lækre af slagsen i flotte mønstre. Hos BalderClothes har vi selvfølgelig fri fragt, så det er bare med at få lagt strømperne i indkøbskurven, og så har du dem inden for ganske kort tid.

strømper 5-pak –  Selvom strømper ikke umiddelbart virker særlig vigtige, er de faktisk ret væsentlige i en hver mands garderobe. Dels holder de fødderne varme, og dels reducerer de sved og sørger de for, at man slipper for sure tæer. Og så gør det da ikke noget at de er lidt fikse samtidig.

 

Strømper-  Et outfit udgøres ikke udelukkende af bukser og en trøje. Pift dit look op med en par changerende. Gør strømperne til en del af dit outfit, og vælg nogle flotte farver, der gør dig glad. Denne pakke med 5 par strømper er både flotte, farverige og stilrene. De er spraglede uden, at det bliver for meget. Det er en pakke af 5 forskellige par strømper, der alle har det til fælles, at de er super alsidige. De kan både bruges sammen med bukser og shorts i forskellige farver. Og så er det bare nogle lækre strømper i god kvalitet. Det kan både mærkes, når man har dem på, og ses. For eksempel ved, at de ikke mister farven og bliver støvede og kedelige at se på med tiden.

Sæt lidt farve på tilværelsen, og skift de sorte og grå tennis sokker ud med et par friske farverige kvalitets strømper. Her hos BalderClothes er vi vilde med kvalitet, originalitet og ikke mindst farver. Giv dit klassiske og pæne outfit et ekstra touch, og tilfør en lille lækker detalje i form af et par friske, farvede strømper.

 

5-pak Strømper – Altid nogle af vælge imellem

Her hos BalderClothes er vi vilde med farverige strømper. Det er derfor vi har valgt, at hele sortimentet af strømper, kan købes i en pakke af 5 styks. Så har du strømper nok til en alminelig gennemsnitlig arbejdsuge. Og så har du de bedste forudsætninger for at komme afsted med et personligt og kækt outfit hver eneste dag.
Ikke blot til hverdag anbefaler vi vores strømper. Nej også til fest, og andre finere events, kan de ikke andet end anbefales. For det første fordi de er så fantastiske at have på. Men ikke blot derfor. Vi hos BalderClothes har nemlig også et stort udvalg af slips og lommeklude. Fuldend dit look, ved at matche dine strømper til dit slips og lommeklud. Så er du helt sikker på, at du kommer afsted med et personligt og gennemført udseende. Se vores store udvalg af slips her.

Produktinformation

Ved køb af strømper på BalderClothes.dk får du en pakke med 5 par strømper. De er fremstillet i en materiale blanding bestående af 75% bomuld 20% nylon og 5% elastan. Det er materialet og fremstillingsmetoden, der giver den slidstærke robusthed, der gør at strømperne bare holder lidt længere. Når du køber en 5-pak strømper har du glæde af dem i flere år.

Kvaliteten er i top. Det mærker man tydeligt når man tager strømperne på. De sidder bare lige som de skal, og vil ikke give sig, eller blive løsere i elastikken, når man har haft dem på i løbet af dagen.

Det er Dansk design. De friske farver ser måske eksotiske og sprudlende ud. Men hvorfor ikke bare overfører den fyndighed til det, til tider grå, Danmark.

Størrelsen er en Onesize, og passer langt de fleste mænd. Vi siger normalt at de egner sig til mænd med fødder i størrelse 40-45. Men det er mål, der tages med et gran salt. Strømperne er jo trods alt i et elastisk materiale, så ligger du i halve størrelser enten fra eller til, passer de også dig.

Det, at strømperne er designet med en ensfarvet fod gør, at der kommer et lækkert gennemgående udtryk i strømperne, så det ikke er det rene rod. Skaftet er der, hvor de sjove sker. Her kommer flere forskellige farver i spil, og kan giver det sjove og moderne farvespil.

Er du også helt pjattet med de fine farverige strømper, så læg dem i kurven, og få dem bestilt med det samme. Vi sender din ordre indenfor 24 timer. Og du kan forvente at modtage pakken på din adresse allerede 1-2 hverdage efter bestilling.