Tips og Tricks for en altid lækker skjorte

I dette blog indlæg vil vi bedste muligt guide dig med tips og tricks til vedligeholdelse og forlængelse af dit tøjs levetid fra BalderClothes.

Vask og rengøring af dine skjorter og tøj.

Vask, sæbe, tørretumblerne er den største dødssynder for dit tøj. Selvom det ofte skal til for, at dit tøj fremstår lækkert og rent. Men sandheden er det slider utroligt på dit tøj hvilket skader fibrene og farven i tøjet.

Vi anbefaler, at når du vasker dit tøj sker dette ved maks. 40* grader og med centrifugering på maks. 1000/min omdrejninger – Jo flere omdrejninger, jo mere krøllet bliver dit tøj også.

Hvis tøjet ikke er beskidt, men har nogle lugtgener eller andet, så anbefaler vi, at du blot nedfryser dit tøj! Denne proces dræber lugt, bakterier og slider ikke på dit tøj.

Processen er meget simpel:
1: Pak dit tøj i en pose
2: Put det i fryseren (-18)
3: Vent minimum 3 timer
4: Tør dit tøj hvis, at det er fugtigt

Brug damp til at stryge dine skjorter, bukser og shorts!

Når du skal stryge din skjorte, bukser eller shorts, så er det en god idé, at bruge damp funktionen på dit strygejern – hvis altså den har denne funktion.

Når du stryger med damp-funktionen aktiveret letter det din stryge-proces med flere fordele:

1: Strygningen går lettere
2: Strygningen går hurtigere
3: Du slipper ofte for, at stryge din skjorte på begge sider

Lær at folde dine skjorter og bukser!

Hvis du skal på farten, og ikke har tid, plads eller mulighed for, at stryge dit tøj, så vil det være rigtig tarveligt hvis, at dit tøj er krøllet når du pakker det op af tasken, og dette tror mange ikke kan undgås – Men med en meget simpel teknik kan dette undgås! Du skal blot lære, at folde dine skjorter og bukser ordentligt.

Se evt. vores video her:

Tag din skjorte ned i bukserne!

Vores Tailormade skjorte-serie er skjorterne lavet ekstra lange (+5cm) hvilket gør det lettere for dig, at putte skjorten i bukserne og holde den pænt siddende i bukserne.

Hvis, at du vil optimere din skjorte position, så anbefaler vi, at du køber et sæt af vores smarte skjorteholder. Disse sørger for, at din skjorte ikke poser, og skal sættes på plads hele tiden!