Styles

Sø-blå skjorte med polka prikker
Skjorte med guld prikker (11)
Bordeaux rød skjorte med polka prikker (3)

BalderClothes er det helt rette tøjmærke for den moderne, stilbevidste mand, der går op i kvalitet og dansk design. Herudover skaber vi tøj med kærlighed, hvilket betyder, at der er sat fokus på hver eneste lille detalje, således du kan forvente et værdifuldt stykke tøj, der er blevet behandlet med respekt under hele 

produktionsprocessen. Du kan således være helt sikker på, at vi her hos BalderClothes aldrig er villige til at gå på kompromis, når det kommer til hverken design eller kvaliteten, da det netop er dette, der er vores mærkesag og noget, som vi derfor brænder utroligt meget for.

BalderClothes

Vælg mellem skræddersyede og Signature skjorter

Vi går som sagt aldrig på kompromis, når det kommer til vores tøj, og det gælder i særdeleshed for vores udvalg af skjorter, der alle har et helt særligt udtryk, så du altid er sikret en unik skjorte i yderst høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at den helt rette skjorte blot er et must i enhver mands klædeskab, i og med at den både kan bruges på arbejde og til fest.

Hos BalderClothes finder du et bredt og spændende udvalg af elegante skjorter til enhver lejlighed, som med garanti vil sidde utroligt flot på dig. Du kan her på siden få et samlet overblik over alle vores skjorter, og du finder desuden både skræddersyede og Signature modeller.

Stilrene og unikke skjorter i alverdens materialer

Her hos BalderClothes finder du skjorter i alle slags materialer lige fra uld og bomuld til silke, og herudover finder du modeller med flotte detaljer, prikkede skjorter samt ensfarvede skjorter, hvilket gør, at du med garanti vil kunne finde lige akkurat den model, du er på udkig efter. Ydermere kan du ved køb af en af vores skjorter forvente en yderst god kvalitet, hvilket gør, at skjorten er behagelig at have på, samtidig med at den er stilren i sit look. Det skal desuden nævnes, at vi anvender standard EU-mål, så du på den måde nemt vil kunne finde en skjorte, der passer til dig.

Med BalderClothes får du altså dansk design til en god pris, og shopper du i dag, vil du allerede få dit nye tøj leveret i morgen. Herudover får du gratis fragt ved køb over 499,- og du kan desuden altid komme i kontakt med os på telefonnummer 23920791, såfremt du skulle have spørgsmål til din levering eller til nogle af vores produkter. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores unikke designs.