Sommer mode 2017

Noget af det, som kan være svært at forudsige, er den mode og dermed stil, som bliver dikteret for sommeren 2017. Det kan blive alt mellem fugl og fisk. Men faktum er dog, at der med garanti vil blive fokus på skjorter og shorts. De altid er favoritter hos de trendsættende folk. Mangler du, som så mange andre, et par nye, lækre shorts eller en ny kvalitets-skjorte. Så kan vi herunder klæde dig godt på til mange timers sjov i den danske sommervarme!

Vælg nogle shorts, der kan gå til det hele

Selvom sommermoden 2017 er en svær størrelse, så har der dog de sidste år været en tendens til, at tøjet skal være enkelt og lækkert på samme tid. Dette har vist sig indenfor alt fra t-shirts til underbukser, og det gælder i særdeleshed også for shorts. De skal gerne være både underspillede, men samtidig også vise overskud. Derfor kan vi kun anbefale, at du vælger et par underspillede shorts, der kan gå til det meste tøj. Sådanne klassiske shorts forhandles mange steder. Men på BalderClothes.com fører de kun shorts af den højeste kvalitet, hvorfor dette er et godt sted at starte jagten.

Du kan f.eks. vælge de klassiske blå shorts, som går til alt fra en dag på kontoret til en dag på stranden, hvor du ikke bare vil flade ud, men stadig fremstå knivskarp og stilfuld. For det er nemlig acceptabelt at have shorts på som mand i forretningslivet, så længe det er nogle meget underspillede, konservative shorts, der ikke tiltrækker sig alt for meget opmærksomhed!

En lækker skjorte kan pifte sommerfesten op!

Mange mænd har en tendens til ikke at få ryddet ud i deres imponerende skjortelager ofte nok. Dette gør, at de aldrig køber og bruger nye skjorter, da de altid kan finde en gammel skjorte frem fra lageret. Dette er der naturligvis ikke noget galt med. Det er en billig løsning – men hvis du har indset, at du måske trænger til et par nye skjorter inden solens varme stråler rammer dig. Så findes der allerede nu masser af lækre skjorter, der er til at holde ud at have på i sommervarmen. Det handler nemlig om at tænke på, at vinterskjorterne ikke er særlig behagelige at have på i sommervarmen. Hvor du simpelthen bliver kogt levende. Hvis du gerne vil undgå det, så led efter en skjorte, der er beregnet til brug om sommeren!

Alt det tøj du har brug for – Det findes hos BalderClothes.com

Hvis du leder efter stilfulde skjorter, der kan være med til at løfte dit outfit til nye højder. Så er det en rigtig god ide at tjekke skjorterne fra BalderClothes.com ud som noget af det første. BalderClothes har specialiseret sig i skjorter og tilbehør til mænd, og deres erfaring lyser ud af hvert eneste stykke tøj, de sælger. Her vil du finde skjorter i mange forskellige mønstre, farver og stilarter, men uanset hvad går du ikke på kompromis med kvaliteten. Om du leder efter ensfarvede skjorte eller mønstrede skjorte, så har vi nogle gode bud på det. Med en skjorte fra BalderClothes vil du helt sikkert stikke ud til enhver sommerfest eller ethvert hyggeligt arrangement henover sommeren!