Smokingskjorter

En skjorte er ikke bare en skjorte. Du kan nemlig få mange forskellige skjorter, der gør noget unikt for netop den enkelte skjorte. Detaljer der har betydning for, hvad den enkelte skjorte er perfekt til, samt hvor glad du bliver for den. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke detaljer den skjorte du kigger på har. Det kan nemlig have stor betydning for, hvilken der vil være perfekt for dig og dit behov. Hos BalderClothes.com lægger vi meget vægt på detaljerne i skjorten i forhold til at producere og forhandle unikke designs.Vi mener, at detaljerne gør forskellen og har betydning for, at vi skiller os ud fra andre tøjmærker. Du kan på BalderClothes.com bl.a. finde de smarte smokingskjorter, der er perfekt til smokingoutfittet.

499,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
-28%

Accessories

Lyserødt slips

249,00 DKK 179,00 DKK

Poloshirts & T-shirts

T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

949,00 DKK
129,00 DKK
599,00 DKK

Smokingskjorter med lækre detaljer gør forskellen

Smokingskjorter adskiller sig fra andre skjorter i detaljerne. Den har nemlig to ekstra indsyninger foran på skjorten. Indsyninger der gør, at skjorten er perfekt til smokingen. Denne detalje har betydning for, at skjorten sidder mere tætsiddende. Det vil bl.a. betyde, at skjorten sidder pænere til og giver et mere klassisk og fint udtryk. Dermed kan du med fordel investere i en smokingskjorte, hvis smokingen skal findes frem til fest. Eller du blot ønsker en skjorte, der sidder lidt mere til end andre gør.

Accessories

Skjorteholder

199,00 DKK

Accessories

Skjorteholder V2

249,00 DKK
129,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
499,00 DKK

Poloshirts & T-shirts

T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

949,00 DKK

Billige Smokingskjorter til alle!

Skal du til fest om sommeren, kan du ligeledes med fordel tjekke vores udvalg af shorts ud. Om sommeren kan det hurtigt blive ulideligt varmt at have lange bukser. Derfor kan vi anbefale, at du tjekke vores udvalg af klassiske og stilrene shorts ud. De kan nemlig nemt kombineres med vores smokingskjorter og stadig give det klassiske moderige look, du søger.

Vi har et stort udvalg af forskellige smokingskjorter både i farver og mønstre. Så er du interesseret i en smokingskjorte, kan du med fordel tjekke vores webshop ud og blive inspireret.

Se vores store udvalg af billige skjorter til mænd!