Tailormade – Premium

Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af skjorter. Vi har alt fra forskellige mønstre, farver og endda forskellige pasforme. Vores Tailormade – Premium skjorter er alle lavet i modernfit, som gør, at de ikke sidder helt til, men stadigvæk har en pæn facon. Så hvis du ikke er så meget til slimfit skjorter, skal du helt sikkert vælge en skjorte fra denne kollektion!

599,00 DKK
599,00 DKK
599,00 DKK
599,00 DKK

Lyserøde skjorter

Tailormade – Skjorte pink

599,00 DKK

Tailormade – Premium skjorter i et lækkert design

Bag disse skjorter er skrædderen, Tailormade. Vi er super glade for denne skrædder, der altid leverer varen i allerhøjeste kvalitet. Vi har på ingen måde lyst til at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og dette ses også tydeligt på vores Tailormade – Premium skjorter. Her er designet i top, og man bemærker hurtigt, at der er lagt stort fokus på en flot finish og et lækkert udtryk.

Skjorter udført i forskellige typer stof

Med mange skjorter liggende i skabet kan det hurtigt blive det samme, man har på igen og igen. Det behøver dog ikke altid være tilfældet, hvis du spørger os. Vores Tailormade – Premium skjorter er lavet i forskellige typer af stof, så der er noget til enhver smag. Hvad end du er mest til bomuld, mere til en blanding af bomuld og polyester eller noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har en skjorte, der kan opfylde lige netop dine behov. Udover de forskellige materialer fås vores Tailormade – Premium også i forskellige farver, så du har lidt at vælge imellem.

Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte fra vores kollektion du skal have, så frygt ej! Du har altid ret til at prøve skjorten derhjemme og sende den retur helt gratis, hvis den ikke lige er, som du gerne vil have den.

Skræddersyede skjorter i den lækreste kvalitet. Den veludførte finish kan både ses og mærkes, når man har skjorten på. Vælg en skræddersyet Premium skjorte, hvis du har brug for en skjorte, du har lyst til at tage på igen og igen.

Skræddersyede skjorter i den lækreste kvalitet. Den veludførte finish kan både ses og mærkes, når man har skjorten på. Vælg en skræddersyet Premium skjorte, hvis du har brug for en skjorte, du har lyst til at tage på igen og igen.

Vi er meget glade og stolte, når vi omtaler vores tailormade skjorter. Det er vores skræddersyet model, i den fineste kvalitet, Vores Premium skjorter.

De fås i en række forskellige materialer og forskellige farver. Og så har de det til fælles, at det er super veludført håndværk.

Vores skrædder, der syr vores Tailormade Premium Skjorter, kan godt være stolt af sig selv. Vi er i hvert fald stolte. Han producerer igen og igen skjorter, der oser af karakter. De er altid i allerhøjeste kvalitet. Fyldt med fine detaljer og udført med perfektion. Der er ikke en finger at sætte på det stykke arbejde han leverer. Du vil selv opdage at skjorten fremstår som noget helt særligt.

Vi har altså skræddersyede Tailormade skjorter til enhver smag. Både hvad angår materiale, og også farve. Vi har helt sikkert en Premium skjorte til dig, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. En af vores forskellige varianter vil helt sikkert passe lige ind i din garderobe. De er nemlig lette at style med andre enkle items. Det kunne for eksempel være et par mørke eller grå business bukser. Og diverse simple lædersko. Der er et hav af muligheder, det er bare at bruge fantasien, og sætte sit eget præg.

 

Tailormade Skjorte – til enhver lejlighed

Der er ikke det selskab, vores skræddersyede Premium skjorter ikke passer ind i. Du kan bærer den med stor fornøjelse, både til hverdag og fest.

En god herreskjorte er nærmest selvskrevet til hvert business møde. Men den gode skjorte er naturligvis mere en blot et glat stykke stof. Nej den rigtige skjorte kan i sidste ende være det, der gør forskellen i dit outfit. Vores Tailormade Skjorter er et godt bud på en elegant og stilfuld skjorte. De fås i forskellige materialer, og forskellige farver. Flere af dem har sågar særlige detaljer, der gøre dem helt unikke. Lad dig selv skille dig ud fra mængden, og skab diversitet i klædeskabet, med en Tailormade Skjorte fra BalderClothes. Så kan du i hvert fald, med ro i sjælen, føle dig godt tilpas, når du træder ind i mødelokalet eller kontoret.

Men vores premium modeller af skjorter, nemlig vores Tailormade Skjorter, er ikke kun velegnet til en hverdag på kontoret. Både til de lidt finere arrangementer kan en af disse, gøre dit look til det perfekt. Men også til de store fester. Flere af vores Tailormade Skjorter har nemlig en vendbar effekt nederst i ærmet ved handcuff knappen. Den kan vendes om, så knappen vender indad i skjorten. Herved kan Skjorten bruges både som en almindelig fin herre skjorte, men også bruges som manchetskjorte. Du får altså en 2 i 1 skjorte ved køb af en sådan Tailormade Skjorte. Du kan derved bruge din ynglings skjorte, og føle dig godt tilpas, selv når du er i dit fineste dress.

Har du et jakkesæt, og mangler en skjorte at bære under det, så giv siden et kig. Uanset hvilke suite du besidder, er der helt sikkert en Tailormade skjorte til dig. Er du til det helt enkle? Eller finder du det flot at skille sig lidt ud, med unikke detaljer? Så er du på rette spor. Vi har særlige skræddersyede Tailormade Skjorter i alle afskygninger, der har en simpel og vigtig detalje til fælles. De er alle sammen fremstillet i forskellige, men super lækre materialer. De er også af den bedste kvalitet, og det bedste håndværk. Og sidst men ikke mindst har de en perfekt pasform.

De er produceret efter standard EU-mål. Det er derfor let for dig at bestille skjorten i den rigtige størrelse, ved at sammenligne med lignende produkter. Er du usikker på, hvilken størrelse, der er bedst til dig. Så tag dine mål, og følg vores størrelsesguide via følgende link. Så er du i hvert fald sikker på, at den kommer til at sidde helt perfekt.

Du kan forvente at modtage forsendelsen på din adresse allerede efter 1-2 hverdage efter bestilling. Vi sender nemlig din Ordre indenfor 24 timer.

 

 Vi er meget glade og stolte, når vi omtaler vores tailormade skjorter. Det er vores skræddersyet model, i den fineste kvalitet, Vores Premium skjorter.

De fås i en række forskellige materialer og forskellige farver. Og så har de det til fælles, at det er super veludført håndværk.

Vores skrædder, der syr vores Tailormade Premium Skjorter, kan godt være stolt af sig selv. Vi er i hvert fald stolte. Han producerer igen og igen skjorter, der oser af karakter. De er altid i allerhøjeste kvalitet. Fyldt med fine detaljer og udført med perfektion. Der er ikke en finger at sætte på det stykke arbejde han levere. Du vil selv opdage at skjorten fremstår som noget helt særligt.

Skjorterne i vores Tailormade serie

Vi ligger inde med sortiment af fem forskellige Tailormade skjorter.

Tailormade – Skjorte Blå, er fremstillet i et fabrikat af silke, bomuld og uld. Det at der er silke i materialeblandingen gør, skjorten får et lidt shiny look. Det bevirker også til at den mørkeblå farve, fremstår i lidt forskellige nuancer alt efter lyset, der falder på den. Skjorten har udover den flotte, klare blå farve, detaljer i hvid. Knapperne er hvide, og der er ført to hvide linjer langs med knapperne på fronten.

Tailormade- Skjorte Blå & Hvid er en af de andre skræddersyede skjorter i vores kollektion. Den er ligesom alle de andre tailormade skjorter i modellen mordernfit. Det er den klassiske skjortefacon, der følger tidens tendenser.  Denne skjorte er fantastisk til både hverdag og fest. Den har et superlækkert look til et par business bukser, og kan styles med mange forskellige bælter. Blot for at give et eksempel. De vertikale striber giver et autoritært og maskulint udtryk. Og så ser det altid lækkert ud med noget farve. Den klare blå farve, der passer til mange forskellige nuancer af bukser, og ikke mindst slips. Denne skjorte er i en materialeblanding af bomuld og silke.

Tailormade – Skjorte Hvid. En superlækker skjorte, der er klassisk og brugbar til diverse lejeligheder. Skjorten er i det samme materiale som Tailormade- Skjorte Blå & Hvid, nemlig en Bomuld- og silke blanding. Derfor gælder det ligeledes for denne, at den er komfortabel at have på, og man kan både mærke og se kvaliteten.

Tailormade- Skjorte Hvid Silke. Her har med en skjorte at gøre, hvor der er et højere indhold af silke. Stadig en bomuld- og silke blanding. Men med over 60% mere silke, i forhold til de andre tailormade skjorter. Den kan både bruges til hverdag og fest. Og har den smarte detalje, at der er vendbar handcuf knap, så den kan bruges med manchetknapper. Farven er hvid, og der er tilmed et indvævet mønster, der giver skjorten lidt kant. Den fremstår let skinnende grundet det høje indhold af silke i materialeblandingen.

Den sidste af vores skræddersyede Tailormade skjorter i kollektionen er Tailormade – Skjorte Pink. Det er for de friske. Uden tvivl en lækker skjorte, der vil trække nogle blikke. Den fremstår nydelig i lokket, da den er tæt vævet, i 100% bomuld. Denne skjorte har samme vendbare effekt nederst i ærmet ved handcuf knappen. Den kan altså, ligesom Tailormade –Skjorte hvid Silke, bruges som manchet skjorte. Farven er meget klar uden at være noget i nær skrigende. Virkelig velegnet til et par mørke bukser, f.eks. enten sorte eller grå, for at give lidt kontrast i looket.

Vi har altså skræddersyede Tailormade skjorter til enhver smag. Både hvad angår materiale, og også farve. Vi har helt sikkert en Premium skjorte til dig, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv.