Signature

Hos BalderClothes er vi super stolte af vores Signature skjorter, som er lavet i et super fint og stilfuldt design. Fabrikanten, Signature, har et skarpt øje for detaljen, som der virkelig er blevet kredset om i de her skjorter.

499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK

Signature Skjorter – Vi behøver alle sammen en velsiddende skjorte, man kan bruge til lidt af det hele. Og så gør det da ikke noget, at man skiller sig lidt ud. Vi har en Signature Skjorte til dig, der er vild med mønster. Eller til dig der mangler en enkel skjorte med perfekt pasform. Se på vores Signature Skjorter, der alle sammen er i dansk design, og se om du ikke finder noget, der passer til dig.

Signature Skjorter – Slimfit skjorter

Signature Skjorter – Alle vores Signature Skjorter er i en slimfit model. Faconen er moderne. Indenfor skjortemode har det altid været normalt, at skjorterne var designet med et meget formelt udtryk. En lidt kasse-lignende facon, hvor hensigten var, at få herren til at se forbilledlig og indflydelsesrig ud. Men tiderne er skiftet. Der er ikke længere ”regler” for, hvordan man bør designe skjorten. Det er efterhånden meget almindeligt, selv for mænd, at bærer tøj, der er tætsiddende. Og det er der højest sandsynligt en årsag til. Du går ikke på kompromis med looket, som en kontrolleret og indflydelsesrig mand, ved at bære en slimfit skjorte. Men du får derimod en skjorte med en smal pasform, der sidder tættere til din krop uden at se for lille ud. Det gør, at din overkrops muskulatur kommer til syne inden under. Man kan tydeligt fornemme kroppens udformning. Og det ses ikke længere, som i gamle dage, som noget provokativt. Nej, det er et moderne snit, der giver et maskulint look.

”Hvorfor skrotte de gamle normer for, hvordan skjorter skal se ud, hvis man ser forbilledlig og indflydelsesrig ud, når man bærer dem?” Tænker du nok. Det gør vi heller ikke. Vi har skjorter til enhver smag. Følg nedenstående link, og se vores mordernfit skjorter, hvis du er mere til det klassiske cut i dine skjorter.

Vi hos BalderClothes dyrker det klassiske look i vores kollektioner. Modsat er vi ikke bange for at udfordre, hvad de klassiske skjorter kan. Vi mener nemlig godt, at det kan være elegant, at bære en slimfit skjorte, der fremhæver overkroppens maskuline muskulatur. Og det kan godt være elegant at bærer en mønstret skjorter under en blazer. Måske er du vild med at skille dig ud, og måske skal du inspireres lidt, for at se det fantastiske, vi ser, når man kan klæde sig klassisk og anderledes på samme tid.

Mønstrede Skjorter er vores Signature Skjorter

Vi har både Signature Skjorter med og uden mønstre. Det der primært kendetegner vores mønstrede Signature Skjorter er symmetrien, der stadig bibeholdes i skjorten. Vi har Signature Skjorter men mønstre som polkaprikker, almindelige prikker, små motiver og lidt mere neutrale, indvævede tern. De har alle sammen til fældes, at man ikke fornemmer et rodet udtryk, når man ser på skjorten. Symmetrien er simpelthen med til at skjorten bliver behagelig for øjnene at se på. På trods af at flere at skjorterne har småt mønster.

Vores sortiment byder på mange forskellige farver og mønster. Og selv ensfarvede skjorter finder du i vores Signature Skjorte kollektion. Så det er bare med at finde den, der passer perfekt til dig, og få den i kurven med det samme.

Størrelserne på vores Signature Skjorter

Som tidligere nævnt er alle vores Signature Skjorter i modellen slimfit. Det er dermed også meningen at skjorten sidder tæt. Størrelsen skal du dog alligevel ikke betvivle. Alle vores Signature Skjorter er fremstillet efter standard EU-størrelser. Så det burde være lige til, at bestille den rigtige skjorte, hvis du kender din skjorte størrelse på forhånd. Gør du ikke det, eller vil du bare være helt sikker? Så brug to minutter på at finde et målebånd, og tag dine mål. Så kan du let, ved hjælp af vores størrelsesguide, finde den størrelse, der passer perfekt til dig.

Sker det alligevel, at du ender med en forkert størrelse. Eller du er måske ikke så vild med farven, som du i første omgang have forventet. Så fortvivl ikke. Du har gratis mulighed for ombytning af skjorten uanset årsagen.

Vi sender pakken indenfor 24 timer, og garanterer lynhurtig levering. Du kan forvente at modtage din pakke allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

Signature – til dig der er vild med mønstre

Alle vores Signature skjorter er designet i et lækkert og stilfuldt mønster, som er til dig, der godt kan lide lidt variation på den klassiske skjorte, men uden at det bliver alt for meget. Skjorterne fås i forskellige designs og farver, så der er helt sikkert noget, der vil falde i din smag. Vi har skjorter med polkaprikker, almindelige prikker og andre motiver, så det er bare om at finde den, du bedst kan lide og så få den lagt i kurven!

Fabrikanten Signature – kvaliteten er i top

Bag disse lækre skjorter er fabrikanten Signature, som symboliserer høj kvalitet, og som derfor gør, at vi kan stå 100% inde for produktet og selvfølgelig også kvaliteten på disse skjorter. Skjorterne er kendetegnede ved det fine, enkle mønster, der virkelig viser, at der er sans for detaljen. Vi er sikre på, at du vil blive glad for en skjorte fra vores Signature-kollektion, og med det store udvalg har du mange forskellige at vælge imellem.

Hos BalderClothes synes vi, at det er super vigtigt, at skjorten sidder pænt og elegant på enhver, og derfor er vi også super tilfredse med vores Signature skjorter, der har en flot pasform. Skulle det dog alligevel ske, at skjorten ikke passer dig, så har du selvfølgelig altid mulighed for at returnere den kvit og frit – så kan du altid ombytte den til en anden størrelse, eller om ikke andet en af vores andre fine skjorter.