Skræddersyede skjorter fra BalderClothes

En lækker skjorte er et must have for enhver mand med respekt for sig selv – og det skal ikke være hvad som helst. Du får meget mere respekt, hvis man kan se, at din skjorte sidder helt perfekt. Det kan simpelthen ses og føles – og det udstråler rendyrket elegance.

Vi plejer at sige, at du aldrig har haft en rigtig skjorte på, før du har haft en skjorte fra BalderClothes. Se hele vores udvalg af  Readymade og skræddersydede skjorter her på siden.

499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
499,00 DKK
599,00 DKK
599,00 DKK
599,00 DKK
599,00 DKK

Lyserøde skjorter

Tailormade – Skjorte pink

599,00 DKK

Skjorter i gennemført lækker kvalitet

Alle skjorter fra BalderClothes er enten Signature eller Tailormade. Vores Signature skjorter bliver produceret med stort omhu for kvalitet og et spændende design og er standard EU-mål i pasformen slimfit. Du finder de flotte stilede skjorter i flere typer stof – herunder bomuld, silke og uld. Vælger du en skjorte, der er Tailormade, får du en skjorte, der er syet af garvede skræddere efter “modernfit”-stilen, som er tidens mode. Alle skjorter er i et lækkert og trendsættende design, hvor der er kælet for alle detaljer, så du får en helt igennem specialdesignet skjorte, der sidder som smurt på din overkrop.

Skjorter til hverdag og fest

Er du til silke, bomuld, uld, prikker, ensfarvet eller en skjorte med lækre detaljer? Med vores Signature eller skræddersyede skjorter fra BalderClothes får du meget mere end, hvad du betaler for. De kan bruges både til hverdag og fest. Kvaliteten af stoffet er på sit højeste, og du kan forvente en skjorte, der er emmer af ren og skær maskulinitet, yndefuldhed og stil. Skræddersyede skjorter fra BalderClothes er skjorter af stof, der er håndplukket af veluddannede skræddere, som har øje for kvalitet. Du får en uovertruffen skjorte i sublim kvalitet, som kun passer til dig og er virkelig lækker at have på.

Vores skjorter er for den stilbevidste herre. Det gælder for alle vores skjorter her på BalderClothes, at de har det skarpe look. Vi har mange forskellige skjorter. Både forskellige modeller og forskelligt fabrikat. De har det til fælles, at de har en superfin pasform og den bedste kvalitet.

Skjorter i suveræn kvalitet

Du kommer med sikkerhed også til at sige, at det er en ren fornøjelse at bære en skjorte fra BalderClothes. Og du er bestemt ikke den eneste. For det må siges at være en ren fornøjelse. Kvaliteten er i top. Produkterne har længe under vejs. Men langt om længe er der blevet udviklet, et sortiment af lækre kvalitets skjorter, der udover at være super skønne at have på, også har en række andre fordele.

De fleste af vores skjorter er strygefrie. Det må siges at være en af de fordele, der ikke blot kan gøre dig lettet, men også din kone. Hænges skjorten op på en bøjle, direkte fra vaskemaskinen, umiddelbart efter vask, er strygning helt unødvendigt. Alle vores skjorter er specielt designet til ikke at krølle.

Vores skjorter kan vaskes i en almindelig vaskemaskine. Ikke noget med besværlige renseprogrammer. Du slipper også helt for bøvlet med at rende frem og tilbage fra renseriet. Alle Skjorter fra BalderClothes kan vaskes ved 40 grader, uden at miste farve, facon, eller blive beskadiget på anden vis.

Det er let at vurderer hvilken størrelse, der passer perfekt til dig. Alle vores skjorter er produceret efter standard EU-mål. Derudover findes der en størrelsesguide til dig, der alligevel skulle være lidt i tvivl. Brug et par minutter på at tage dine mål. Så er du i hvert fald sikker på, at din nye skjorte kommer til at fitte perfekt, og at pasformen ikke fejler noget.

Skjorter med manchet venlige knapper!

Flere af vores skjorte er den smarte effekt i ærmerne, at de både er velegnet til at bære med og uden manchetkapper. Du kan altså bruge din ynglings skjorte igen og igen. Du kan bibeholde et hverdagslook, men også bruge skjorten til de helt store fester, hvor det er velset at bære manchetknapper.

BalderClothes har skjorter til enhver kvalitetsbevidst herre. Vi vil kun handle med skjorter i den bedste kvalitet, og det kan man ikke uden de bedste materialer. Det har vi. Skjorterne er i en bred vifte af stoffer lige fra, blandt andet, silke til bomuld og til uld. Lækre blandingsmaterialer, sikrer den bedste føling på huden. Helt objektivt set, bliver der solgt mange flere skjorter i dag end tidligere. Det hænger naturligvis sammen med forbrugersamfundets tendenser. Men derudover bliver det også mere og mere almindeligt, at bærer skjorte til hverdag. Der er ikke nogle der ser skævt til en nydeligt klædt mand, i skjorte og slips uanset, hvilke erhverv han befinder sig i. Det er ikke længere kun til festlige lejligheder, at det er legalt at pynte sig. Nej i dag udtrykker vi meget, og giver mange indtryk, igennem vores påklædning, så hvorfor ikke udtrykke at man har styr på tingene. Vi lever i en konkurrencestat. Lad dig selv få en god placering i konkurrencen, ved at udstråle respekt og kontrol. Det hjælper BalderClothes dig med. BalderClothes er moderne business tøj, til dig der går op i at have et maskulint og kontrolleret look.

Skjorter til enhver mand

Vi har skjorter i forskellige typer. Vores slimfit skjorte, er den model, der naturligvis vil sidde tættest til kroppen. Den kan let give et lidt friskt look, hvis man styler den med et par jeans eller blot et bælte med et fremtrædende bæltespænde. Modsat kan en slimfit skjorte også let vinde det formelle look tilbage, ved f.eks. at bærer et slips dertil. BalderClothes har i øvrigt også et bredt udvalg af slips.

Skjorter i modernfit, er en lidt mindre kropsnær model. Det giver traditionelt set et mere elegant look. Især hvis du vælger en ensfarvet en af slagsen. Vælger du eksempelvis en med striber, bryder du lidt med det højtidelige look, men får en skjorte der både er perfekt til kontoret og samtidig god til fest.

Flere af vores skjorter har unikke detaljer, der gør, at de skiller sig ud fra andre skjorter. Nyder du også at være unik, men stadig beholde dit klassiske stilrene look, så bliver du helt sikkert glad for en skjorte fra BalderClothes.