Skjorter til mænd

Skjorter til mænd – BalderClothes.com sælger tøj til den moderne mand. Og vi har i særdeleshed fokus på skjorter til mænd. Vi har derfor et stort udvalg af både ensfarvede og mønstrede skjorter. Du kan altid finde noget til enhver smag hos os. Vores mærkesager dækker over kvalitet og designs. Det er mærkesager, vi vægter højt i alt, hvad vi gør. Derfor kan du kun finde produkter, vi kan stå inde for. Vi har høje krav til vores producenter og ønsker kun at sælge det bedste på markedet.

Poloshirts & T-shirts

Sort Poloshirt

299,00 DKK
499,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
499,00 DKK
-28%

Stribede Butterfly

Stribet Butterfly rød og blå

249,00 DKK 179,00 DKK
599,00 DKK

Skjorter til mænd med fokus på detaljerne

Vi ved, at detaljerne er afgørende. Det er nemlig detaljerne, der gør, at skjorten adskiller sig fra andre traditionelle skjorter. Hos BalderClothes.com sælger vi kun produkter, hvor der er kræset for detaljerne. Det er netop her, at vi adskiller os fra andre. Så ønsker du en skjorte, hvor der er fokuseret på detaljerne til en overkommelig pris, kan vi kun anbefale at tjekke vores webshop ud. Vi kan garantere, at du kan finde masser af inspiration til, hvilke skjorter du skal have tilføjet til garderoben.

Hos BalderClothes.com forhandler vi forskellige tøjkoncepter, såsom Signature og Tailormade. Alle vores tøjkoncepter har det til fælles, at de er danskinspireret i høj kvalitet.

Accessories

Skjorteholder

199,00 DKK

Accessories

Skjorteholder V2

249,00 DKK
129,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
499,00 DKK

Poloshirts & T-shirts

T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

949,00 DKK

Tilbehør til skjorten

Udover skjorter har vi hos BalderClothes.com et udvalg af accessories til manden. Accessories der kan være med til at pifte et hvert outfit op, ligegyldigt om det er til fest eller hverdag. Også til skjorten kan du finde tilbehør, der kan gøre noget ekstra. Du finder bl.a slips og slipsnåle på vores webshop. Så når nu du alligevel er inde og tjekke vores lækre skjorter ud, kan du jo med fordel se, om du skal have et slips eller andet med. Tilbehør der kan gøre det ekstra for dit outfit!

Se også vores unikke udvalg af lækre smokingskjorter

Klassiske skjorter

Hos BalderClothes.com forhandler vi tøj primært henvendt til den moderne mand. Vi er bevidste om, at den moderne mand søger klassisk stilret tøj af høj kvalitet. Og det er netop det, vi har fokus på. Du kan med garanti finde et stort udvalg af klassiske skjorter, der lever op til disse kriterier på webshoppen. Vores skjorter fremhæver nemlig de klassiske linjer, men udfordrer samtidig den ordinære herremode. Dette er tilfældet, da vi ligeledes har markant fokus på detaljerne i skjorterne. Detaljer der gør, at du altid får en skjorte udover det sædvanlige, når du handler hos os.

Alle vores skjorter har et klassisk look, uanset om du kigger efter en ensfarvet eller mønstret skjorte. Detaljerne er med til at understøtte det klassiske look og viser, at du går op i, hvordan dit tøj ser ud. Det udstråler, at du har sans for detaljen. Skjorternes detaljer har ligeledes den funktion, at de øger pasformen og giver den optimale oplevelse af skjorten. Med en skjorte fra BalderClothes.com er du dermed sikker på at få en skjorte, du bliver glad for. Endnu en fordel ved vores klassiske kvalitetsskjorter er, at de sælges til en yderst attraktiv pris. Vores skjorter er altså perfekt til dig, der ønsker klassisk skjorter i dansk design af høj kvalitet til fordelagtige priser.

Accessories til den klassiske skjorte – Skjorter til mænd

Når du alligevel er på udkig efter klassisk skjorter til garderoben, hvorfor så ikke gå hele vejen og tjekke vores accessories ud. Du kan på BalderClothes.com finde en række accessories, der passer perfekt til din nye klassiske skjorte. Eksempelvis kan du finde de smarte skjorteholdere, der sikre, at din skjorte altid sidder perfekt. Slips og slipsnåle der kan pifte den klassiske og ensfarvet skjorte op samt strømper. Accessories er et oplagt valg for dig, der ønsker at give dit outfit et ekstra pift.