Skjorter til mænd

BalderClothes.com sælger tøj til den moderne mand. Og vi har i særdeleshed fokus på skjorter til mænd. Vi har derfor et stort udvalg af både ensfarvede og mønstrede skjorter. Du kan altid finde noget til enhver smag hos os. Vores mærkesager dækker over kvalitet og designs. Det er mærkesager, vi vægter højt i alt, hvad vi gør. Derfor kan du kun finde produkter, vi kan stå inde for. Vi har høje krav til vores producenter og ønsker kun at sælge det bedste på markedet.

Poloshirts & T-shirts

Turkis Poloshirt

399,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK

Skjorter til mænd med fokus på detaljerne

Vi ved, at detaljerne er afgørende. Det er nemlig detaljerne, der gør, at skjorten adskiller sig fra andre traditionelle skjorter. Hos BalderClothes.com sælger vi kun produkter, hvor der er kræset for detaljerne. Det er netop her, at vi adskiller os fra andre. Så ønsker du en skjorte, hvor der er fokuseret på detaljerne til en overkommelig pris, kan vi kun anbefale at tjekke vores webshop ud. Vi kan garantere, at du kan finde masser af inspiration til, hvilke skjorter du skal have tilføjet til garderoben.

Hos BalderClothes.com forhandler vi forskellige tøjkoncepter, såsom Signature og Tailormade. Alle vores tøjkoncepter har det til fælles, at de er danskinspireret i høj kvalitet.

Accessories

Skjorteholder

199,00 DKK

Accessories

Skjorteholder V2

249,00 DKK

Tilbehør til skjorten

Udover skjorter har vi hos BalderClothes.com et udvalg af accessories til manden. Accessories der kan være med til at pifte et hvert outfit op, ligegyldigt om det er til fest eller hverdag. Også til skjorten kan du finde tilbehør, der kan gøre noget ekstra. Du finder bl.a slips og slipsnåle på vores webshop. Så når nu du alligevel er inde og tjekke vores lækre skjorter ud, kan du jo med fordel se, om du skal have et slips eller andet med. Tilbehør der kan gøre det ekstra for dit outfit!

Se også vores unikke udvalg af lækre smokingskjorter