Skjorteholder

Kender du problematikken med en skjorte, der kravler op i stedet for at blive i bukserne? Det gør vi. Og vi har fundet løsningen herpå. Med den smarte skjorteholder er det blevet muligt at holde styr på skjorten, når man er på farten. Derfor slipper du nemt for at skulle bekymre dig om, hvordan skjorten sidder, når du er til et vigtigt møde eller fest. Hos BalderClothes.com finder du et udvalg af smarte og unikke skjorteholder. Et produkt der er uundværlig for enhver mand!

Accessories

Skjorteholder

199,00 DKK

Accessories

Skjorteholder V2

249,00 DKK
129,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
499,00 DKK

Poloshirts & T-shirts

T-shirt – Carbon Tee (10 stk.)

949,00 DKK

Skjorteholder er unik og innovativt

En skjorteholder er måske ikke et produkt, du har hørt om før. Men vi kan garantere, at når du først har prøvet det af, at du ikke kan forstå, hvordan du har kunne leve uden. Det er et produkt for manden, der gerne vil gøre det ekstra for at sikre, at outfittet sidder helt perfekt. Så er du på udkig efter noget nyt lækkert til dig selv eller en gave til manden, der har alt, er skjorte holder et meget godt bud herpå.

Hos BalderClothes.com forhandler vi skjorteholder i et blødt materiale. Derfor er du sikret, at produktet hverken gnaver i huden eller irriterer under bukserne. Du bemærker dermed næsten ikke, at du har dem på. Samtidig gør materialet det umuligt at se på bukserne, at du har dem på. Skjorteholderne fra BalderClothes.com er justerbare, hvilket gør det muligt at indstille dem efter eget behov. Du behøver derfor ikke at overveje din højde i forhold til, hvordan de vil sidde. Det er altså bare med at få købt dem!

Du kan derfor nemt og uden gener sikre dig, at dit tøj altid sidder perfekt.

Poloshirts & T-shirts

Antracit Poloshirt

299,00 DKK
-28%

Mønstret butterfly

Prikket Sort Butterfly

249,00 DKK 179,00 DKK
-28%

Mønstret butterfly

Marineblå Butterfly med motiv

249,00 DKK 179,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK
-28%
249,00 DKK 179,00 DKK

Business shorts

Shorts blå

399,00 DKK

Sådan fungerer skjorteholderen

Men hvordan fungerer sådan et par skjorteholder egentlig? En skjorteholder er en simpel og innovativ løsning på den moderne mands (måske største) problem, nemlig en ustyrlig skjorte. Du skal blot spænde den ene ende af skjorteholderen fast i din skjorte, mens den anden ende spændes til dine strømper. Dette betyder nemlig, at din skjorte bliver på plads. Da produktet er elastisk, er du ligeledes sikret, at din skjorte bliver på plads, selv når du sætter dig ned. Du er dermed sikre, at skjorten sidder perfekt uanset, hvilken bevægelse du laver.

Se vores store udvalg af skjorter til mænd du kan bruge sammen med din nye skjorteholder :o)