Luksus slips

Keywords: alsidighed, godt valg til enhver lejlighed, ekstravagant, lukseriøst, komfortabelt, lækre materialer. Kvalitet og gennemført

Problemstilling
Du vil have et slips udover det sædvanlige. Vi taler det bedste på markedet. Det mest forfinede og rafinerede, du køber slips for kvaliteten udadtil og indadtil, med det menes, at du køber slips for at se godt ud, men også for at føle dig godt tilpas. Du vil have det bedste, og det afspejler dit outfit også

Catchyphrase
Drop den butterfly, når du har muligheden for et luksus slips! (Når du kan vælge et luksusslips)


Persona/who? (types/age)
Opmærksomheden er rettet mod det kvalitets- og stilsikre. Du går ikke på kompromis. Du vil have styr på sagerne, og lader dig ikke lokke af alverdens sjove tilbud. Du er grundig i din udvælgelse og lader ikke dine impulser styre dig. Du ved, at et kvalitetsslips dækker dine behov bedst.

Karakteristika, kendetegn
Alle aldre, et slips er ikke afhængig af dit alder, men dit outfit! Slipset passer bedst med en skjorte, som er tætsiddende og lader slipset komme til sin ret. Karrieremænd, standard slips, som alle bør have. Rolige type, som er ambitiøs, men kølig. Du vælger det træfsikre og skal ikke udfore dig selv og ”finde ud af noget med tiden”. Du er skarp i dine valg og har alle ræsonemmenterne klar for dit valg, og på denne måde de rette forudsætninger for at træffe den bedst mulige afgørelse.

Du mener, at et luksus slips er pengene værd fordi at det vil afspejle din oplevelse. Og du går meget op i holdbarhed, komfort og oplevelse. Samtidig skal det  være moderne, uden at du kigger mod nytidens trends.


When?

Et luksusslips er fortrinsvis til de særlige anledninger. Det er som en skat og en værdifuld tilføjelse til dit klædeskab. Og den perfekte gave til kæresten, bedstevennen eller farmand.

Det udstråler kvalitet, kontrol og prestige. Det skaber symmetri og struktur i dit outfit, men er også en feature i sig selv. Det er en detajle, som er dragende for omgivelserne og som indgyder velstand og er et statussymbol. Et luksusslips fortæller noget om ens prioriteringer, og det er altid i de mindste detajler at man for alvor tilægger andre betydning. Du bliver en inspirationskilde for andre og giver dem noget at stile efter.


Why? (need/behov)

Luksus slips, er den senmoderne verden. Det siger, kvalitet, eftertænksomhed, ordentlighed, professionalisme, afstemt, som giver dig en god oplevelse pga. materialerne. Det matcher stort set alle skjorter og blazere og er et slips fra øverste hylde.Detaljer
Dansk design, håndlavet (unikt).


The cocky reason:
Gør det fordi du til dels har den lunefulde side, som vil kvalitet og det bedste for dig, men også fordi at det er et eftragtelsesværdigt slips, som bekræfter dig i at du er fucking nice/konge! Jetset slipset, slipset du tager på, hvis du rejser på 1. klasse.


Plus:
Moderigtigt, stilet, passer til det meste.  Du kan tilpasse outfittet efter et sådan slips
Minus: Kan virke unødvendigt og måske dyrt i forhold til det som det tilbyder.. For udefrakmmende, kan det være svært at se hvorfor et luksus slips er nødvendigt, når man kan købe fine slips, f.eks. classiske slips der hahr lidt af det samme.