[vc_row type=”full-width-section” full_height=”yes” parallax=”content-moving-fade” parallax_image=”1261″][vc_column][heading_box_sc animation=”rda_tada”]Julegave til ham![/heading_box_sc][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Rigtig mange kvinder synes at det er svært at finde på julegaver til mændene i deres liv – uanset om det er deres far, bror, kæreste, mand, morfar. Hvert år i december, dukker der de samme gengangere op under træet. Hvis du er træt af at give sokker hvert eneste år, og hvis der ikke er plads til mere udstyr til grillen, så har vi her samlet nogle ideer til den næste julegave til ham.

Tøj er altid et godt valg når man skal finde en julegave til ham. Det er ikke noget som alle mænd går særlig meget op i, og derfor kan det være et velkomment indslag at du udvælger noget og giver det i julegave. Så slipper de selv for at tage ud og kigge – og såfremt at tøjet ikke falder i deres smag, skal de bare gå ned og bytte det.

Vi anbefaler især vores skjorter, som er et musthave for enhver mand med god stil. Det er stort set umuligt at leve uden mindst én skjorte i garderoben, og den skal allerhelst være i god kvalitet. Hvis kvalitet og pasform er perfekt, får man en perfekt udstråling af selvtillid og elegance. Alle skjorter fra Balderclothes er enten lavet ud fra EU standardmål og i slim fit (de såkaldte Signature-skjorter), eller skræddersyede og specialdesignede skjorter der er lavet ud fra et modern fit (de såkaldte Tailormade). Skjorterne kan fås i flere forskellige materialer. Uld og bomuld er gode og solide materialer til hverdagsbrug, mens du kan vælge en silkeskjorte til lidt mere festlige anledninger. Derudover er der også massere af farver at vælge imellem, lige fra den klassiske hvide til navy, bourdeaux og prikkede skjorter. Fælles for alle skjorterne er, at der er kælet for alle detaljerne, kvaliteten er i top, og de er syet i et lækkert og trendsættende design.

Hvis du er på jagt efter en julegave til din kæreste, er der endnu en god grund til at købe tøj til ham. Han vil naturligvis gerne klæde sig i noget som passer ind i hans smag, men som også gerne er noget som du finder ham attraktiv i. Ved at vælge tøj ud for ham og give i gave, kan han være sikker på at det vil være et rent hit hver gang han tager det på. Og derudover får du så også mulighed for lidt diskret at påvirke din kærestes tøjstil. Du får således en glad kæreste, som har tøj I begge to er vilde med – det er da en win-win situation!

Så næste gang du skal købe julegave til ham – om det så er din far, bror, kæreste, eller bedstefar, så invester i noget pænt tøj i god kvalitet. Det sparer ham for besværet ved at skulle ud og vælge tøj, og du hjælper med at opdatere hans garderobe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Lyserøde skjorter

Tailormade – Skjorte pink

599,00 DKK
[rd_cta title=”Se vores eksklusive udvalg af skjorter her!” button_text=”Shop her” button_link=”https://www.BalderClothes.com/skjorter/” button_color=”#0a0a0a” button_bg_color=”#3be3ef” icon=”ws-forward”]Gratis fragt resten af 2016…[/rd_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Julegave til Far

Julegaver kan både være en glæde og frustration for mange. Der er meget der skal handles ind, og så er der nogen mennesker der er nemmere at købe gaver til end andre. De fleste har nok stået i en situation hvor de ikke aner hvad de skal give til deres far. Han har måske allerede alt hvad han kan tænke sig, om det så er til grillen eller til golf – og du kan ikke blive ved med at give ham nye sokker.

Hvis du står og mangler den perfekte julegave til din far, så er unikt tøj altid et oplagt valg. Det er ikke alle fædre der går lige meget op i tøj, og derfor kan du spare dem besværet ved at give f.eks. en skjorte, et par shorts, eller et slips som julegave. Så har du allerede været ude og vælge for dem, og de kan få tilføjet noget nyt og unikt til deres garderobe.

Men blot fordi man har besluttet sig for at give sin far noget tøj i julegave, betyder det ikke at jagten er forbi. For hvordan ved man om man har fundet en skjorte eller et slips som ens far kan lide? Hos BalderClothes.com, har vi gjort arbejdet nemt for dig. I stedet for at gå rundt fra butik til butik, kan du læne dig tilbage og i ro og mag browse vores udvalg af tøj. Vi har allerede klaret det hårde arbejde ved at udvælge produkter i god kvalitet, og mange spændende designs og farver. Vi ved at din far skal have tøj der kan holde og som bevarer sin pasform.

Derfor anbefaler vi især vores skjorter, hvor stoffet til hver enkelt model er håndplukket af veluddannede skræddere, for at sikre optimal kvalitet. Alle skjorter er syet efter europæiske størrelser, således at du som kunde kan være sikker på at julegaven også passer til modtageren.

Priserne er også holdt på et konkurrencedygtigt niveau, og derfor kan du også vælge at forære din far et helt sæt tøj i julegave uden at sprænge dit julegavebudget. Ud over en skjorte, kan du supplere med et par smarte shorts, som er klassiske og passer til enhver lejlighed. Det er et stilsikkert valg, og ikke mindst en julegave som din far kan få glæde af i mange år fremover.
Julegaven til far behøver således ikke at være hverken en besværlig eller virkelig kompliceret affære. Gå efter klassiske varer i god kvalitet og pæne farver, som giver garderoben en frisk opdatering – men hvor du samtidig også kan være sikker på at det er noget som din far vil bruge i mange år fremover. Dette gælder uanset om det er en ny frakke, en skjorte, eller et slips. Så bliver julegaveindkøbene en del lettere, og en del sjovere at pakke op juleaften.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Accessories

Lyserødt slips

179,00 DKK

Accessories

Lilla Slips

179,00 DKK

Accessories

Blå slips

179,00 DKK
[rd_cta title=”Se vores eksklusive udvalg af slips, og accessories her!” button_text=”Shop her” button_link=”https://www.BalderClothes.com/accessories/” button_color=”#0a0a0a” button_bg_color=”#3be3ef” icon=”zm-arrow-right”]Gratis fragt resten af 2016…[/rd_cta][/vc_column][/vc_row]