[vc_row type=”full-width-section” full_height=”yes” parallax=”content-moving-fade” parallax_image=”1261″][vc_column][heading_box_sc animation=”rda_tada”]Gave ideer – Gave til far[/heading_box_sc][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]”Far, hvad ønsker du dig i gave?”. ”Det ved jeg søreme ikke…” Lyder dette som en meget almindelig samtale med din far op til enten jul eller fødselsdag? Så er du bestemt ikke alene! Det, at finde en gave til far, er noget af det sværeste i verden, og når der ikke er nogle ønsker, så kan det være svært at gøre alle tilfredse. Derfor bliver det ofte en meget upersonlig og uønsket gave, der oftest skal byttes efterfølgende. Derfor vil vi herunder gerne komme med nogle bud på gode gaver til far, der ikke vil skuffe og som ikke koster en formue!

De bløde gaver er mere populære, end du tror…

Mange mænd påstår, at det at få en blød gave er noget af det værste, der kan hænde dem i livet, men dette er nogle gange mest spil for galleriet. Mænd elsker at få kvalitetstøj i gave, for så slipper de selv for at skulle tage ud i junglen af butikker for at finde noget, de egentlig ikke gider at gå med. Tøj, som gave til far, er en fantastisk ide, men hvad skal du mon købe? For hvis din far er som mange andre fædre, så er det ikke ligefrem den kreative og anderledes garderobe, der dominerer. Derfor er det ofte et farligt område at bevæge sig ind i – men her hos BalderClothes har vi sørget for, at dette ikke behøver at være tilfældet!

Skjorter er altid en stor succes

Her hos BalderClothes har vi specialiseret os i skjorter og tilbehør, som slips, til disse. Dette betyder, at vi har en masse erfaring indenfor området, hvilket spiller en stor rolle i kvaliteten af vores skjorter. Du kan roligt købe en skjorte som en gave til din far, da skjorter kan bruges i ufatteligt mange sammenhænge. Har han en fest, han skal til? Skjorte. Har han et vigtigt møde? Skjorte. Har han ikke flere rene t-shirts i skabet? Skjorte. Skjorter er universelle, og en skjorte fra BalderClothes kan bruges til både fest og til dagligt!

Vores skjorter er af højeste kvalitet og er lavet i enten uld, bomuld eller silke. Dette gør dem alsidige og dejlige at have på, og de er designet med øje for både det klassiske og de moderne trends. Detaljerne er lavet til perfektion, og der er mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem: Lige fra det helt klassiske til det lidt mere vovede og ultramoderne. En skjorte er altid en stor succes som gave til far, da han altid mangler én; det være sig til fest eller til dagligt brug. Du skal ikke være bekymret for, om den skal byttes, og din far vil blive lykkelig for en skjorte hos os: Kvaliteten og detaljen taler helt for sig selv!

Køb derfor trygt en gave til far her hos os – du vil ikke fortryde det, og din far vil blive lykkelig for det![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Lyserøde skjorter

Tailormade – Skjorte pink

599,00 DKK
[rd_cta title=”Se vores eksklusive udvalg af skjorter her!” button_text=”Shop her” button_link=”https://www.BalderClothes.com/skjorter/” button_color=”#0a0a0a” button_bg_color=”#3be3ef” icon=”ws-forward”]Gratis fragt resten af 2016…[/rd_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gaveideer til far

Far er en af de sværeste i familien at skulle give gave til. Ofte rammes mange af spørgsmålet ”hvad giver man til manden der har alt?” For hvis ens far ønsker sig noget, så køber han det oftest selv, inden man har en chance for at gå ud og købe det som en gave til ham. Derfor bliver mærkedage som jul, fødselsdag og Fars Dag typisk svære at forberede sig til.

For at gøre livet lettere for dig, har vi her samlet nogle gaveideer til din far som netop dække disse tre mærkedage. Fælles for gaverne er, at de alle sammen hører ind under tøj og accessories. Dette er nemlig ofte en kategori, som fædre kan halte lidt bagefter på. Dette skal du naturligvis udnytte til din fordel, for her er der en rigtig god mulighed for at hjælpe din far med det han ikke selv gider.

Fars Dag er ikke fejret i lige så høj grad som for eksempel jul og fødselsdage, og der er mange måder at fejre ens far på, på denne dag. Hvis du gerne vil give ham noget lidt ekstra, udover bare en middag eller en biograftur, men du omvendt heller ikke vil bruge massere af penge på det, findes der et godt alternativ. Nemlig accessories. Det er relativt små ting, som ikke koster store beløb, men til gengæld kan de hurtigt gøre et sæt tøj meget mere interessant. Der findes massere af accessories på markedet, og det dækker over både bælter, manchetknapper, og punge. Men et af de mest oplagte valg, er helt klart et slips. Et slips sætter prikken over i’et, og er en elegant måde at gøre et jakkesæt lidt personligt. Oftest trækker man typisk i et sort, gråt, eller mørkeblåt jakkesæt, men et slips har et utal af varianter. Her er det tilladt med spraglede farver og sjove mønstre, som giver hele sættet kant og gør det mere unikt.

Ved fødselsdage og juletid, er der mulighed for at bruge lidt flere penge på en gave, og derfor er vores gaveideer til far sat efter dette. Her kan du i stedet for et slips, give din far en skjorte, eller et par shorts, som koster lidt mere – eller begge dele på samme tid. Det vigtigste er at du vælger et kvalitetsprodukt som kan holde til at blive brugt, og bevarer pasformen selv efter flere rens eller vask. Balderclothes har et udvalg af shorts i klassisk snit og farver, som fuldender enhver mands garderobe.

Følge du disse råd, kan din far hurtigt få et nyt og lækkert sæt tøj, som sidder helt perfekt og ikke mindst er valgt ud fra hans unikke stil. Du behøver således ikke længere at basere dine gaver på rent gætværk, men kan i stedet udvælge tøj som kan bruges til mange forskellige anledninger. Du sparer din far for besværet ved at tage ud og købe tøj, og du behøver ikke længere være i tvivl om hvad du skal give din far i gave.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Accessories

Lyserødt slips

179,00 DKK

Accessories

Lilla Slips

179,00 DKK

Accessories

Blå slips

179,00 DKK
[rd_cta title=”Se vores eksklusive udvalg af slips, og accessories her!” button_text=”Shop her” button_link=”https://www.BalderClothes.com/accessories/” button_color=”#0a0a0a” button_bg_color=”#3be3ef” icon=”zm-arrow-right”]Gratis fragt resten af 2016…[/rd_cta][/vc_column][/vc_row]