Slips

Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af slips, så der er noget for enhver smag. Vi har slips både til fest og til hverdag, så du altid er godt klædt på til en hvilken som helst lejlighed. Vores slips skiller sig ud fra andre med deres unikke mønstre og farvekombinationer. Så hvis du godt kan lide at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen, bør du tage et kig på vores mange forskellige styles.

Accessories

Blå prikket slips

179,00 DKK

Accessories

Blå slips

179,00 DKK
179,00 DKK

Accessories

Guld slips

179,00 DKK

Accessories

Lilla Slips

179,00 DKK

Accessories

Lyserødt slips

179,00 DKK
179,00 DKK
179,00 DKK
179,00 DKK
179,00 DKK
179,00 DKK
179,00 DKK

Slips i mange farver

Vi elsker slips, og vi synes, det er vigtigt, at man altid har mange forskellige at vælge imellem, så der altid er noget, der passer til ens look. Derfor kan du finde mange forskellige slips her på siden, og der er et væld af forskellige farvekombinationer og mønstre. Et slips kan tilføre noget ekstra til outfittet, samtidig med at det giver lidt mere klasse og elegance. Vi har noget for enhver smag, og derfor kan du finde både enkle, ensfarvede slips her på siden, men også med lidt mere spræl og vovede farver som fx lyserød og lilla.

Udført i lækkert materiale

Alle vores slips er lavet i en blanding af silke og polyester, som gør, at slipset både er super lækkert at se på, men også behageligt at have på. Kombinationen af materialet giver farverne og mønstrene nogle flotte udtryk, og man kan tydeligt se, at der er kælet for detaljen. Alle vores slips er desuden håndlavede og udført til perfektion.

Står du og mangler et slips til festen om 2 dage? Frygt ej! Hos BalderClothes har vi hurtig levering, så du kan sagtens nå at få fat i det helt rigtige inden da. Skulle det være tilfældet, at slipset nu alligevel ikke falder i din smag, så tilbyder vi selvfølgelig også gratis ombytning, så du kan bytte det til et andet slips, du bedre kan lide.

Slips til mænd, der gør noget ud af sig selv

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv, er slips til mænd et sikkert hit. Et slips opfattes af mange som et slags magtsymbol. Det ser godt ud, og det tilfører resten af tøjet noget ekstra, som er svært at forklare. Det giver bare mening, når man tilføjer et lækkert slips til et jakkesæt eller en skjorte. Vil du gerne udstråle seriøsitet og power, er slips til mænd det perfekte våben. Du kan få alle mulige typer slips i flotte farver og kvaliteter. Er du måske til et farverigt silkeslips, der er iøjnefaldende, kan du virkelig få nogle lækre blikfang, der samtidig viser, at du er en mand, der vil tages alvorligt og ikke mindst tager dig selv alvorligt.

Få slips til mænd til både hverdag og fest

Der er mange gode ting at sige om slips til mænd. Blandt andet at de går godt til både hverdag og fest. Taler vi hverdag, kan du vælge nogle mere afdæmpede farver og mønstre, som ikke er så karakteristiske og fremtrædende. Slips fås i mange nydelige farver og i mange sammensætninger af stof. Der er mange, der foretrækker ægte silke, fordi det føles rart at røre ved. Silke har også den her lækre, bløde overflade, hvilket giver et flot og eksklusivt look. Denne type kan du bruge både på jobbet, men også til fest. Til fest kan du dog vælge noget, der er mere iøjnefaldende, da dette forventes, at folk gør lidt mere ud af sig selv. Dog er det naturligvis afhængigt af, hvilken type fest der er tale om. Men går du med slips til dagligt, er der ingen, der rynker på næsen, hvis du kommer med en flot, gult slips til et blåt suit – tværtimod.

Der er magt i slips

Det fylder ikke meget, men det har så uendeligt meget at sige. Et slips til mænd signalerer magt. Det er der ingen tvivl om. Alle kan bære et jakkesæt med slips, og derfor er slips for alle, der gerne vil se lidt godt og samtidig sende et signal. Når man har et jakkesæt på, kan man tydeligt fornemme, hvordan man får det bedre med sig selv. Selvværdet stiger betragteligt. Det samme gør sig gældende, når du kommer gående på gangen på jobbet med et slips på. Du har det bare bedre med at være være dig. Derfor er slips til mænd stærkt vanedannende at gå med.