Skjorteholdere

Synes du også, det er irriterende med en skjorte, der kravler op i stedet for at blive i bukserne? Det synes vi! Derfor sælger vi selvfølgelig skjorteholdere, der er din løsning på lige netop dét problem.

Accessories

Skjorteholder

199,00 DKK

Skjorteholdere – unikt og innovativt

Det her er noget, som du højst sandsynligt ikke er stødt på før, men som du bare må eje! Og vi vil næsten garantere, at du, når du først har fået fingrene i den, ikke vil kunne forstå, hvordan du nogensinde har kunnet leve uden den! Vores skjorteholdere er lavet i et blødt materiale, så de hverken gnaver i huden eller irriterer under bukserne. Det gør også, at du næsten ikke bemærker, at du har den på, og den vil selvfølgelig ikke kunne ses på bukserne. Vores skjorteholdere er justbare, som gør, at de kan indstilles alt efter dit ønske og din højde. Du kan altså derfor også sagtens låne den ud til en ven, der har besluttet sig for også at hoppe med på bølgen.

Skjorteholdere – lette at benytte

Som mand må det helst ikke være alt for teknisk, når det kommer til påklædningen. Vi ved jo godt alle sammen, hvor svært det kan være at få styr på den dumme slipseknude – så bliver den for stram, så er den ikke pæn nok osv. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at vores skjorteholdere er nemme at benytte. De skal blot klipses fast i toppen af din strømpe og så selvfølgelig i bunden af din skjorte – det er jo den, der skal holdes på plads! Det er altså ingen sag at få skjorteholderen på og udover at være nem at benytte, så er den også yderst praktisk.

Vi sørger selvfølgelig for at levere din skjorteholder lynhurtigt, hvilket vil sige, at vi sender den indenfor 24 timer, efter du har placeret din ordre. Du kan altså derfor sagtens nå at redde weekendens outfit, hvis du først på ugen finder ud af, at din skjorte ikke bliver siddende, hvor den skal!

Er du træt af, at dit outfit bliver ødelagt af, at din skjorte kravler op af bukserne? Det er du ikke den eneste der er. Men der findes en løsningen på problemet. Hold skjorten i bukserne uden besvær, med en skjorteholder fra BalderClothes.com

Formålet med en skjorte holder

Vi kender alle sammen, du kender det sikkert også. Det der med, at du er taget afsted, og har set dig i spejlet lige inden du trådte ud af døren. Du ser skarp ud, og dit tøj er stilet og sidder præcist som det skal.  Men du er dårligt nok kommet ind på din arbejdsplads, før du får følelsen af at dit tøj sidder træls. Du er nødt til at få rettet skjorten, så den sidder pænt og korrekt i bukserne igen. Men inden du får set dig om rejser du sig fra stolen, og skjorten sidder igen og krøller med den ene kant over bukserne. Det ser bare så meget mere professionelt ud, når man lige har sat sit tøj ordenligt.
Men der er faktisk en anden løsning, end at gå og se sig selv i spejlet dagen lang. Med en skjorte holder slipper du for den bekymring. Den sørger nemlig for, at din skjorte sidder præcist som den skal hele dagen.

Sådan bruger du skjorteholderen

en skjorteholder er en innovativ og smart løsning. Den er let at benytte, og laver ingen efterladenskaber, hverken skjorte strømper eller bukser. Du monterer blot skjorteholderen, med spænderne der sidder derpå, på din skjorte, og fører den ned og monterer den på dine strømper. På den måde er skjorten spændt fast i dine strømper, og det er det der forhindre skjorten i at bevæge sig op over buksekanten. Skjorteholderen er lavet i elastik. Det vil sige at du ikke får følelsen af, at være stift påklædt, når du bruger skjorteholderen.

Hvem bruger skjorteholder

Skjorteholdere er for alle. Der er ikke kun en type mand, der kan bruge sådan en. Alle beklædnings overdele, du ønsker at bibeholde i dine bukser, kan hjælpes af en skjorteholder. Og det er uanset om det det er en klassisk skjorte, skovmands udgaven, eller sågar en poloshirt. Det kan ikke ses på buksernes facon eller lignende, når du bruger skjorteholderen. Men til gengæld er der en bemærkelsesværdig forskel, i og med at din skjorte sidder som den skal hele dagen.

Størrelsen på skjorteholderen er justerbar. Det betyder, at den passer til enhver mand. Selv hvis du er meget lav, kan skjorteholderen med sin elastiske evne holde din skjorte på plads, ved blot at justere længden, så den er i den korte ende. Ligger du i den anden ende af skalaen skal du heller ikke fortvivle. Længden på skjorteholderne kan forlænges adskillige centimeter. Så der er ingen grænser for, hvor høj eller lav man bør være, for at investere i en skjorteholder fra BalderClothes.com

Bliv den glade ejer af et sæt skjorteholder

Du kan trygt stole på os, når vi siger at en skjorte holder er den bedste investering, du kommer til lave. Det er en accessoires, der umiddelbart virker fuldkommen ubetydelig, da den ikke kan ses med det blotte øje. Men når du først har prøvet en skjorteholder, kommer du ikke til at bærer din skjorte i bukserne uden. Det er vanedannende at gå med velsiddende tøj, og endnu mere vanedannende, når tøjet bare er velsiddende helt af sig selv. Køb en skjorteholder og brug den igen og igen. Tænk ikke på hvordan dit tøj sidder, imens du er på arbejde. Eller koncentrer dig fuldstændig, om at have en fest, når du er i byen. Det er slut med påtagede toiletbesøg, der kun finder sted for at liste ud til spejlet, for at rette på tøjet. Læg en skjorteholder i kurven, hvis du også er helt vild med, når tøjet bare sidder som det skal. Så sender vi pakken til dig indenfor 24 timer. Og du kan tage den i brug allerede 1-2 hverdage efter bestilling.